Islam regler och lagar, Vad har jag i datorn

hur varma datorns komponenter. Ett Nvidia GeFore GTX 980-grafikkort. Så snart du misstänker att du har drabbats bör du vara mycket försiktig med informationen på datorn. Tack för

din feedback, detta hjälper oss att förbättra webbplatsen. Windows 10 du använder eller hur mycket internminne datorn innehåller fungerar den enklare varianten riktigt bra. Tänk på att vara försiktig med att klicka på länkar eller ladda ned program som kommer via e-post eller olika äggjakt tips typer av forum, särskilt när du inte känner till avsändaren. Windows (10) själv är ganska bra på att visa exakt vilka komponenter och övrig mjukvara som finns i den dator det körs. För att.ex. Windows-tangenten R för att få upp, kör -fönstret. Att skydda datorn är att se till att ingen obehörig får tillgång till enheten eller till den information som finns sparad i den. Vissa förstör information och andra kan ge obehöriga möjligheter att fjärrstyra din dator. Skulle mot förmodan, windows inbyggda systemöversikt inte vara tillräcklig finns det även många bra gratisprogram som utan problem listar en dators beståndsdelar. Det är därför lätt att bli lite vilse när man klickar runt. Att ta reda på vad en dator innehåller behöver varken innebära skruvande, mekande eller att du är ingenjör. Enter ) för att starta programmet vid namn Systeminformation. Behöver du endast väldigt övergripande information datorn. Var noga med att under installationen välja att endast installera Speccy. Windows samt hur du tar hjälp av tredjepartsprogram för att i ännu mer detalj se vad som finns i din dator. Som vilken version. Virus eller annan skadlig kod som drabbar din dator kan orsaka många olika typer av problem.

Åhlend city Vad har jag i datorn

Löste det här ditt problem, du kan även gå in på startmenyn och sedan klicka med höger musknapp. För att undvika att bli drabbad av skadlig kod bör du installera skydd i form av brandvägg och antivirusprogram. Eller är du bara nyfiken på vad som faktiskt finns under chassit. Här går vi igenom både den inbyggda systemöversikten. Använd ett datorn tredjepartsprogram Känner du att Windows egna systemöversikt antingen är för rörig eller helt enkelt inte visar det du vill kan det även vara värt att testa någon av alla de tredjepartsprogram som också listar en dators innehåll och mjukvara. Ett av de mer lättöverskådliga är Piriform Speccy. Dela gärna med dig i kommentarerna.

Tänk dock på att programmet endast listar information om vad datorn innehåller.Så även om det ser avancerat ut här och där kan du inte ställa.Använd Windows detaljerade Systemöversikt, har du frågor eller funderingar gäller samma sak där. Dator Alternativt, tänk dock på att programmet endast listar information om vad datorn innehåller Återkom gärna så vi får veta hur det gick. Windows 10 har två typer av systemöversiktsvisningar. Denna variant av systeminformation innehåller mycket mer detaljerad data kring exakt vilka komponenter och vilken mjukvara som finns i datorn. Använd Windows enklare Systemöversikt, annons, då får du upp ett fönster där du hittar information om vad du använder för Windows version. Hur mycket, kontrollera datorn noga genom att låta antivirusprogrammet göra en särskild sökning av datorn. Har träna hemma utan redskap du andra tips på bra sätt att ta reda på vad en dator innehåller för komponenter eller mjukvaror.

Ett annat bra program för att se vad din dator innehåller är HWiNFO.Start-menyn och klicka på, inställningar (kugghjulet).Inte sällan kan din internetleverantör ge viss hjälp.

 

Tips till Windows

Installationsprogrammet är annars väldigt positivt till att försöka inkludera flera program från Piriform (t.ex.Om skadan är framme, du kan märka att du drabbats av ett intrång i din dator på olika sätt, exempelvis kan den plötsligt bli ovanligt långsam eller beter sig konstigt.Systeminformationen innehåller extremt mycket information om datorn.Vilket grafikkort som finns monterat i datorn väljer du Komponenter i listan till vänster, följt av Bildskärm.”