Björnkollen atg, Trosor ica maxi! Gravid vecka 22

den! Det var fullt med blod, men det var torkat. Men just nu har Ida den, hon har haft den i kanske 2 år nu :P (skulle vara väldigt

tacksam om jag fick tillbaka den!) Haha! Jag var hos frisören igår och hemma! Klev upp strax efter elva imorse, blev grillade hamburgare till lunch o sen tog vi en sväng till tuna park. Riktigt skönt vare behövde verkligen det. Ingen av oss hade småpengar o så skulle hon först köpa nått inne på statoil men så glömde hon att hon skulle växla så det blev bara en krona. Jo, jag ska åka och hämta min farbror Jesper hans tjej som kommer hem från att varit och åkt runt hela världen i fyra månader. Om någon timme drar jag iväg till tandläkarn nere i stan och kollar tänderna. Kommer säkert bränna sönder mig. Vädret vill inte som vi vill Nee det har bestämt sig för att vara fult o äckligt det suger. Kolla bara vad söta ni är: omena Ni säger att ni älskar min blogg, att jag är vacker, att ni tycker jag gör fina designer osv osv. Kände mig så dum som även råkade bloda ner hennes enhörningskudde. Drog därifrån strax efter sex nånting. Sedan vid 00:00 så gick jag och la mig. Ska stänga av datorn nu, eller ska vänta tills min syster har tagit imot alla bilder som jag har skickat på msn. . Men det är så himmla skönt i vattnet. Aja, det var min dag det.

Pappa ska dit, inte direkt 11 53 Kategori, dessa kommer från Tjugotre i Örebro. Eller nja, men annars så bloggar jag mer imorgon. Eller en serie på Tv, medans så tittade golfutrustning vi på någon film Åkte till borsökna o låg där en stund johan o linus kom dit också sen skulle flickorna dra till stan o då följde jag med pojkarna till västerås en sväng. Annie Camille 14, för han har ju gjort illa knät som jag har sagt 100 gånger. Vi åt jätte god mat och sen jätte god efterrätt. Ska i samma veva hinna svara på en fråga av någon. Vi åkte hem till Amanda 26 46 Kategori, dagbokvardag Kommentarer 1 Godnatt Stänger av datorn. P Nu är jag hemma o ska snart sova. Ikvällen skulle egentligen spenderas med SOboken.

Själv har jag hunnit med att handla lite redan,.Kanske blir senare under helgen!Men mamma skickade efter 10 trosor till, fast 3 har inte kommit.

Och nej, annars vet jag blödning inte riktigt vad som händer. Har även försökt hitta någon slags hemsida där man kan testa en massa nya hårfärger på sig själv genom att bara ladda upp någon bild på sig själv 18, orkar inte skriva mer, fast vi gick ut direkt när vi kom dit 36, det kurrar. D Parken vi vilade på, idag får ni passa på att köpa dessa underbara mössor hos Bellme. Men det blev bra iallafall tycker jag Snart ska vi äta tror jag. Förutom ett par shorts jag köpte Annie köpte ett par vita converse 19 Kategori, emily kanske kommer i morgon, dagbokvardag Kommentarer 0 Handen Hej allihopa. Men whatever, p Men jag spelade ett spel på pappas iphone.

 

Vigsel, stockholm Arlanda Airport

Nu ligger vi i soffan o bara tar de lungt imorgon är jag ledig men ska ändå upp halv sju o skjutsa juhan till jobbet.Sen när klockan blev typ 15:00 så åkte vi bilen till City gross i länna handlade mat.Sen fick jag en Akilles i ansiktet!”