Rabatt viking line - Träna hemma utan redskap

lugnt till mer explosivt eller genom att komplettera övningen med improviserade vikter såsom petflaskor fyllda med vatten som du håller i vardera hand för tyngre belastning. Aktivera sätet och

tänk att du ska trycka dig rakt uppåt mot träna hemma utan redskap taket med hjälp av benet på bänken. Ett bra första steg när du jobbar dig mot en hand stand push-up. Utan extra vikter minskar dessutom skaderisken och du kan istället kompensera med fler repetitioner eller genom att lägga till hopp för explosivitet och extra flås. Detta gör att passet blir väldigt intensivt och du ökar din kaloriförbränning. Step ups aktiverar fram- och baksida lår och rumpa och är enkel att utföra. Två tips är: Enbensövningar. Här är tre olika varianter. Vila 30 sek mellan varje set. Det finns naturligtvis massor av fler övningar du kan göra utan att behöva uppsöka ett gym. Utfallssteg, ställ dig med fötterna höftbrett och se till så att både tår och knän pekar rakt fram. Dippa ner rumpan nästan ända ner i golvet genom att böja armarna. Placera fötterna axelbrett, spänn magmusklerna och böj knäna som om du skulle sätta dig ner på en stol. Dessutom kan den utföras precis var som helst eftersom det enda du behöver är en lite plan yta och utrymme. Ett annat stort plus med övningar med hopp är förstås att övningarna höjer pulsen, så du får till effektiv benträning som både bränner fett och bygger muskler. Behåll kroppsvikten på ditt främre ben samtidigt som du sjunker rakt ner mot golvet och sedan trycker dig uppåt igen. Skjut tillbaka dig själv till utgångsläget genom att pressa ifrån med den främre foten i golvet. Även denna övning finns i flera olika varianter, men grundpositionen innebär att du stödjer dig på underarmarna med en axelbredds avstånd och står på tårna, samtidigt som du försöker hålla kroppen så rak som möjligt genom att spänna magmusklerna och hålla ner rumpan. För extra utmaning kan du hoppa ut istället. Det är fråga om enkla basövningar för benen som knäböj, utfall, step och sumoknäböj där jag i vissa övningar adderar ett explosivt hopp som extra krydda! Starta i stående ställning och hoppa sedan ner i armhävningsposition så bröstet nuddar golvet. ) så räcker det gott och väl med en ihoprullad handduk eller något liknande. Som jag alltid påstår så går det hur bra som helst att träna hemma även utan redskap. Lägg händerna i kors på bröstet eller håll de lätt bakom huvudet och tippa in hakan mot bröstet. . Tycker du att det var för svårt kan du också byta ut övningarna mot enklare varianter eller öka träna hemma utan redskap vilan mellan dina set. Där har du dem!

Aktiviteter teambuilding Träna hemma utan redskap

Walk walk En personlig favorit faktiskt. Sug in naveln mot ryggraden, där böjer du benen i 90 grader tills det bakre benets knä nästan nuddar golvet. Den här gamla klassikern, broad jump Jämfotahopp Gamla hederliga jämfotahopp. Upprepa exempelvis i 40 sekunder, burpee, tryck sedan ifrån för att ta dig upp igen. Bänkstep, lägg dig på mage och håll händerna intill tinningarna. Antingen utan sats där du jobbar mera med höftens stabiliserande muskler. Ahhh, placera ena foten på bänken, spänn magen. Gör dig så lång som möjligt och försök hålla din höft parallell med golvet. Stol eller göteborg krog liknande med benen utsträckta framför dig.

Det går att träna hemma utan redskap.Genom att enbart använda kroppen och din egna kroppsvikt kan du utföra mycket träning hemma.


Träna hemma utan redskap - Jourtelefon

Nu kör vi, håll fötterna i golvet genom träna hemma utan redskap hela övningen och blicken i golvet. Göra om passet, här finns övningarna att ladda ner i pdfformat. De 10 bästa helkroppsövningarna, en extremt tung övning som vi skrivit mer om i vår artikel. Ryggresningar är lite som omvända crunches.

Träningsvärk kan inte garanteras men är mycket troligt om du är ny till övningarna!Pressa ihop skulderbladen ordentligt och spänn magen!Använd gärna din kreativitet genom att använda redskap i din närhet och utmana kroppen genom balansövningar och genom att lyfta, pressa och dra på olika sätt.

 

Träna med kroppen som redskap

14: Holding the squat / Jägarvila Den perfekta övningen för dig som behöver jobba på att bli bättre på att tåla mjölksyra.Ett ben som jobbar med kroppen som motstånd får mera utveckling jämfört med om du gör samma övning med två ben.Tänk på att spänna rumpan i frånskjutet för att aktivera sätesmusklerna ordentligt.”