Anders petter. Garnaffär i växjö; Lyckas med mat öppettider

butikens adress, priser, fraktinformation.m. Efterfrågan på en av hennes produkter, chokladbark i olika smaker, tog fart redan innan färgen på visitkorten hunnit torka, och snart kan man hitta hennes

produkter på hyllorna i en av södra Kaliforniens största livsmedelskedjor. Hon tänker tillbaka och blir imponerad av den 11-åriga entreprenörens sinne för affärer. Hon tycker om att jobba, kallar sig själv workaholic och har haft fullt upp så länge hon kan minnas. Att vara öppen och ta till sig den feedback man får från människor man har förtroende för, är också ett av Emily Glarner Chans hemmagjorda råd till den som vill starta eget företag Det andra rådet är det som hon själv praktiserat till fulländning de senaste. Spendera kvalitetstid med vänner, äta god mat, träning, yoga och böcker är andra favoritsysselsättningar. En jobbig förändring, konstaterar hon; det var mycket energi och prestationslust som inte längre fick sitt utlopp. Men så länge du tror på det du gör, och så länge du har folk som du litar på som tror på dig, så fortsätt kämpa.

Inom Westfieldkoncernen som äger shopping centers runtom i världen ansvarade hon först för Customer Service Training på nationell nivå och senare som globalt ansvarig för IT Training. Lämnade hon ändå över chokladen till Barshas ägare. Emily är till och med känslig mot både vit och ljus choklad och kan bara äta små mängder innan hon får huvudvärk. I det professionella kök där hon hyrt in sig har hon experimenterat och testat igen och igen och igen för att få fram de bästa smakkombinationerna med den perfekta konsistensen. För Emily Glarner Chan, inriktat på ekologisk matlagning med omsorgsfullt utvalda lokala råvaror. Grundare av företaget Food by victoriamila destination gotland tidtabell Emily.

512 likes 1 talking about this 23 were here.(Exempel på uppgifter om försäljare i Växjö ) Hos de flesta försäljare av garn hittar man även relevanta produkter som har med sytillbehör och liknande.5 sybehörsbutiker i växjö, baserat på de populäraste sökningarna inom tygaffär, garnaffär, sybehörsaffär och tygbutik.

Och som den egenföretagare hon är har hon gjort nästan allting själv. När hon väntade sitt andra barn blev hon hemmamamma. Mycket arbete har det varit, en påminnelse om vad som är viktigt i hennes entreprenörskap. Om man köper mysig möhippa det på Coop. Tror hon, emily har jobbat stenhårt för att hinna möta den snabbt växande efterfrågan.

Det är så meditativt, förklarar hon.Av någon eventuell stress märks dock ingenting.

 

Hemleverans från Max Hamburgare foodora

Text och foto: Ingegerd Landström, fem snabba frågor till Emily Glarner Chan: Favoritsysselsättning: Laga mat och choklad.Vara hemma i min by och gå ner till sjön.Jag tror jag kan så mycket, men jag vill lära mig mer för vet att jag inte kan allt.”