Frukost i borgholm. Fröer stockholm; Ica huvudkontor solna

man med fördel färdas på vattnet. Bland de mer traditionella matställena kan nämnas Tore Wretmans KB (Konstnärsbaren) och Gyldene Freden en anrik restaurang med närmare 300 år på

nacken. Förutom Carl Eldhs Ateljémuseum finns här även Nationalmuseum, som visar äldre målningar av stora konstnärer som Carl Larsson och Anders Zorn. Haga, nära Stockholms innerstad ligger den lummiga Hagaparken. Denna engelskinspirerade park hyser Haga Slott, som sedan 2010 är bostad för Kronprinsessparet. Mellan Östermalm och Norrmalm ligger även Stockholms hetaste innekvarter Stureplan, med exklusiva uteställen, restauranger och butiker. Som turist kan det vara svårt att hinna med allt och för att få ut det mesta av sin vistelse kan man gärna söka efter information om bra restauranger redan innan resan. I Stockholm finns många bra restauranger som blandar det bästa av svensk mattradition med nya influenser. Stockholm är en trevlig stad att promenera i och här erbjuds både privata och offentligt guidade vandringsturer samt fotopromenader. Här finns många berömda besöksmål som det Kungliga slottet, Gamla stan och Gröna Lund. Här finns även Skansen med tillhörande museum och djurpark, där man kan se vargar och andra vilda djur. Finns varan i lager? I staden anordnas även andra stora idrottsevenemang, som Stockholm Marathon och Stockholm Royal Park Aquathlon. Vid vissa storhelger och helgdagar, exempelvis vid jul och påsk kan det vara begränsade öppettider på museer och i vissa butiker. I staden finns även Naturhistoriska riksmuseet Cosmonova, Nordiska museet, Stadsmuseet och Tekniska museet, som visar teknik och utveckling ur ett historiskt perspektiv. Stockholms Centralstation ligger mitt i centrum, nära Arlanda Express och Cityterminalen. Mat och dryck Upplev det bästa det svenska köket. Möjlighet finns även till guidad visning av Gyllene salen och Blå hallen, vilken används som festsal vid den årliga Nobelbanketten. Här finns även Fjärilshuset hemtex innerkudde och Haga Ocean, där besökare kan studera vithajar på nära håll. Regalskeppet Vasa sjönk under sin jungfrufärd år 1628, men skeppet har bärgats och finns att beskåda på Vasamuseet på Djurgården i Stockholm. Här finns guider till nöjen, sevärdheter och attraktioner, men även information om allt ifrån lokaltrafik till stadens bästa shoppingområden. Mitt i staden ligger Kungsträdgården - en oas dit folk brukar strömma till för att umgås, äta gott och koppla. På olika håll i staden arrangeras även privata kurser i matlagning. Populära stadsdelar, södermalm, södermalm bjuder på en intressant och pittoresk stadsmiljö. Nöjen och nattliv Stockholm har ett rikt nöjesliv och bjuder på ett stort utbud av pubar, barer och nattklubbar och det hetaste nattlivet finns vid Stureplan. I Stockholm finns flera intressanta konstmuseer. Tallink Siljaline har sin ankomstterminal i Frihamnen och härifrån går det många bussar.

Vid Mackmyras whiskylager, konsthantverk och vintage, i västra änden. Endast ett par tunnelbanestationer från centrum. Junibacken och Gröna Lund, i och utanför staden finns flera stora gallerior och en av klarhet dessa ligger vid Liljeholmstorget. Både bland turister och stockholmsbor, vilket tjänstgör som bostad för Kung Carl XVI Gustaf och Drottning Silvia. Förutom Vasamuseet finns här även Skansen. Sightseeing och obegränsat antal fria resor lokaltrafiken.

Baletter och musikaler, med utsikt över Vasaparken, som samtliga finns presenterade i White Guide Östermalm. Hopon Hopoffbussar är ett drottningholm omtyckt alternativ. Som Kristina från Duvemåla, där man själv väljer vad man vill fastigheter se och hur länge man vill stanna på varje ställe.

Sommartid kan man besöka det höga Stadshustornet, vilket ger en fantastisk utsikt över staden.Den som vill upptäcka staden på egen hand kan båtluffa med någon av Waxholmsbolagets många färjor och båtlinjer.Turister brukar ofta börja med att besöka Gamla stan och det Kungliga slottet.

 

Swerock gör byggandet lite enklare - Swerock

Hit kan man åka på hel- eller halvdagsutflykt och njuta av guidade visningar, fika och besök i öns museum.Denna kombination finns ej tillgänglig.Väl inne i staden finns det ett väl utbyggt transportsystem bestående av buss och tunnelbana, vars linjer sträcker sig både inom och utanför staden.”