Stockholms bästa badhus. Femkamp lekar utomhus

taget får gå in ett rum, och genom blindtest smaka en liten sked av varje ingrediens och sen gissa. En ögonbindel, gör så här: Lekledaren är ansvarig för att

mata de andra deltagarna med de olika smakerna och skriva upp poängen. Nu kan femkampen börja! Gör så här: Den här leken är som en stafett. Bilarna-leken, hur många Ahlgrens bilar kan du få att fastna i ligger ditt ansikte på en minut. Tortillachipsleken, ni behöver: En påse tortillachips, gör så här: Varje deltagare ska endast med hjälp av ansiktets muskler få ett tortillachips från sin egen panna ner till sin egen mun. Dela in er i kalaslekar två lag. Läs också: 6 giftiga blommor du inte vill sätta i barnens midsommarkrans. 8 roliga förslag till femkamp, eftersom vi hade fest på landet i helgen så innebär det självklart femkamp! De första tävlanden från varje lag knyter snöret runt magen så att pennan hänger ner på baksidan strax ovanför knävecket. Tappar man kexet får man ta upp det och börja. Exempelvis BBQ-sås, Kokosmjölk, Sweet chili-sås, salsa, gräddfil och kaviar. Det lag som först fått ner alla flaskor vinner. Det lag där alla ätit upp sitt chips först vinner. Välta flaskor, ni behöver: Ett par nylonstrumpor (knälånga två tennisbollar. Man kan ju typ inte ha en svensk sommarfest utan femkamp eller hur!? Detta genom att försiktigt sätta sig på huk ovanför flaskan. Här har vi satt ihop ett färdigt lekförslag att ta fram när gästerna börjar få lite spring i benen. . Välj en person i laget som får gå till gåtmästare. Vi hade: gräddfil, senap, lingonsylt, BBQ-sås, sockerdricka och kapris. Det laget som gissat rätt på flest smaker vinner. Den andra mariekexleken, förste deltagare i laget stoppar in ett mariekex i munnen och ska vissla så fort den kan, så fort den har godkänt visslat är det nästa person i lagets tur. Läs också: Alkohol på midsommar med barn nära JA eller NEJ? Smakleken, ni behöver: Ett antal valfria smaker. Norsk fylla, ni behöver: Två pinnar, ca 1 meter långa. Träna med roliga lekar utomhus, report similar documents, omdömesmatris ÅK 1-5(194 kB, pdf). Gåtan, ett klassiskt Fader Fourah-upplägg. Den som lyckas först lämnar över strumpan till nästa person i laget. Smakleken, välj antal smaker utefter hur många deltagare det är i varje lag. Vad är ett måste på midsommar om inte femkamp? Tappar man chipset får man ta upp det och börja. Börja med att dela in gruppen i två lag och utse ytterligare en person som lekledare.

Den personen får en gåta och klarar hen den så får laget fem poäng. Midsommarkrans på 15 minuter 16, what is the issue, skidteknikens Grunder och övningsbank. Mariekexleken, när en deltagare från laget klarat uppdraget är det nästas tur. Den här gången var det sex deltagare i varje lag och då plockade vi fram sex olika saker att smaka. Klädnypan, lägg ut pinnarna med 23 meters mellanrum. Och så glöm inte den viktiga prisutdelningen. Två flaskor, fyll petflaskorna till hälften med vatten och ställ ut dem på två rader en rad för respektive lag en bit femkamp ifrån varandra. Eftersom det skulle regna som det aldrig regnat tidigare så var vi ju tvungna att klura ut några utmaningar som man kunde lekar ha inomhus. Report this document, varje deltagare ska endast med hjälp av ansiktets muskler få ett mariekex från sin egen panna ner till sin egen mun. Eftersom vi både var vuxna och barn så fick det bli med varierad svårighetsgrad.

Lekar som kan passa om man ska sätta ihop en femkamp.Hos kan du kpa tliga sckar.

Femkamp lekar utomhus

Klicka här 5 liter gör så här, ta upp den, elevledda lektioner. Arbetsbeskrivning, en person i taget får komma in i rummet och genom blindtest smaka en liten sked och sen gissa. Eller alla beroende på hur många. Utse en i varje lag som tävlar. Detta är roligt för de ålandsresor stugor flesta tycker det är rätt läskigt att inte se något och att någon sen stoppar in något skit i munnen. Böja sig ner med huvudet mot pinnen och snurra tio varv runt den och sedan springa tillbaka till sitt lag och växla till nästa lagmedlem.

Första laget där alla fått i pennan i flskan vinner.LPP Idrott och hälsa Tema 3 Arbetsbelastning och.Gör så här: Ställ fram flaskorna med 2 meters mellanrum. .

 

Dejtingsajt För 15 Åringar

Nu ska deltagarna från varje lag, en i taget, tävla om vem som får ner pennan i flaskan först.Programblad sommar v 29 Åk 6 LPP Idrott - Träningslära (144 kB, pdf).Dela in er på två lag. .”