Itslearning växjö - Coop gardinstång

den, skriver ifall den vara bra eller inte när jag sett klart den, ska äta nånting innan jag pyser iväg till skolan så kommer inte hinna se klart den

nu innan. Tobias och Felix kom även hit och var här medan jag var ute och mötte Rasmus. 21:01:11 Do what makes you happy Ett svettigt kicknbox pass avklarat, jobbigt somfan - det märks att jag verkligen inte är bjudmat i form, lär kännas i kroppen imorgon, gött det! O så fick jag städryck o dammade av köket, vardagsrummet o sovrummet. Ska förmordligen göra det snart om inte huvudvärken håller mig vaken. För det första är det långtråkigt. Hoppade av vid hållplatsen medans johan åkte vidare för o kolla om målet va öppet. Ska iallafall bara ligga framför tvn ikväll. 00:22:01 Saturday Är fortfarande lika trött och är nu hemma, riktigt trevligt att umgås med folk jag normalt inte brukar träffa längre.

Därav försämrades min hals så inatt har jag pratat som en strypt åsna. Charmigt, besökte även Brogårn under deras nollnings vecka. Folk sjöng och skrek, det dansades, gick sedan ut för att möta min cowboy. Hörs julen är här ackord 42, jag håller mig i sängen o kollar på fyran. Nu ska jag ner ner till köket för att dricka cvitamin och äta nånting 29september 12 Svar på kommentar Vilken linje går du i och varför. Funderar själv på att hitta någon bra film och se ikväll men hittar ingen så har ni några tips så vet ni vart kommentarsrutan. Godkväll på er imorse var det inte min morgon kan jag säga. D Vid halv fyra knalla vi tillbaka till rummet o sov en stund Gick upp o duscha vid 6 sen fixa oss lite o så gick vi o käka grillbuffe gott var det och så blev det lite färsk frukt också vid åtta började det. Skulle träffa Anna och vem blir nollad.

Nåja drömma går coop gardinstång ju alltid, det var typ mitt andra hem när det gällde att sova borta. Har drömt konstiga drömmar om operationen hatar det där. Hur som helst så är det fredag imorgon och jag kan ta helgen. Bara det som är kvar o göra o lite i hallen mamma o pappa kommer sen efter lunch nångång o sätter dit skohyllan o lite annat. Kan fortfarande använda instagram och weheartit standard apparna innan man går och lägger sig.

 

Resor till Italien TravelBird

45minuter Om 45minuter blir vi hämtade då bär det av mot arlanda.Kollade även på Melodifestivalen med de bästa och ville att Dead by april skulle vinna. .Iallafall ville mest uppdatera och visa hur sött Liam ligger.Vi får se, bloggar mer senare.”