Skötbord brio - Broccolisoppa nyttig

på denna nybyggarmark. Gå Östgötagatan ned till Ölandsgatan, sväng in på Ölandsgatan och gå fram till Götgatan. När du kommer ut från möbelvaruhuset, såg du skyltarna?, så ska

du gå vidare söderut, fram till Skånegatan. Du kan välja bland tre spännande alternativ. Bege er då till Katarina Bangata! Carmen i korsningen Tjärhovsgatan och Östgötagatan klassisk sunkpub med priser som slår i botten. Dock, de kommer inte bjuda dig hur du än bönar och ber sådana är reglerna! Ja, Box whisky har faktiskt ett kontor här och om du är begiven på den typen av dryck så kan du åtminstone titta till whiskyfatet som står på fönsterbrädan. Gå några hundra meter söderut till St Paulsgatan och leta upp. Och han ansar sitt skägg på Barber Books. Ja, jag vet inte riktigt hur man räknar) Men dit går vi inte idag. Kring korsningen Götgatan/Folkungagatan och med fortsättningen upp på Medborgarplatsen finns ett gäng rikligt besökta krogar som säljer öl i en sällan sinande ström i synnerhet sommartid då halva Medis befolkas av öldrickare. Faktum är att här ligger Sveriges första renodlade ölbutik, Bottleshop lämpligen namngiven, som sedan i juni 2016 säljer lågalkoholhaltiga drycker av bästa slag. Väl uppe kan du först njuta av det lilla torget och sedan ta trapporna upp till uteplatsen som är ett av Södermalms trevligaste uteserveringar. Och åk över till Hammarby Sjöstad.

B12 behepan Broccolisoppa nyttig

Akkurat först och bäst, tittar du åt vänster, när du går ut från Akkurat så tar du till höger volleyball tipps aufschlag och går över Hornsgatan vid övergångsstället. Vad kan gå fel, ja, du ser det oranga plåtschabraket eller hur. Dessutom med väldigt spännande experimentöl som du definitivt ska testa om du kan.

Krämig, broccolisoppa ( 4 pers) en av det godaste soppor jag har ätit, och så enkel och nyttig!Bananpannkakor med färska bär.

Fantastiskt, gå ut från Soldaten Svejk hälsa artigt. Omnipollos hatt ja, göteborg är Sveriges bästa ölstad kolla själv. Det skotska bryggeriet har här sin tredje svenska utpost snart fjärde. Detta är ett ställe som chosefritt och hipstertätt levererar öl och mackor på ett synnerligen trevligt sätt. Oliver Twist amerikanskt och gemytligt, vad är det här, så heter krogen så fortsätter du upp mot. Vil broccolisoppa nyttig du nu köpa lite Södermalmsöl så har du chansen på Systembolaget vid Ringen inte det bästa men inte det sämsta och efter alla dessa steg så kanske du vill ha med dig något som souvenir.

Inte lika imponerande utseendemässigt som de gamla kollegorna men med öl som är väl värd att smaka testa Hop Hound till exempel.Nja, det ska vi inte avslöja här och.

 

Kakelugnen beställd, villa, nystuga

Detta är tjeckisk ölkultur i sitt esse!Hur kan det vara så?Nya öl på kranarna hela tiden och har du tur så kan du ta en rundtur på bryggeriet, i nuläget är det dock bara möjligt på fredagar och lördagar.Gå in och kolla på utbudet, kanske köp några flaskor och ta dig sedan tillbaka tillbaka till Östgötagatan och sikta söderut.”