Gravid vecka 22, Bra ridbyxor. Paradise hotel 2018 avsnitt 5

provrida en häst på Söndag, från början var det faktiskt tänkt att jag skulle provrida två hästar. Torsdag @ 18:52:53 / Ridning / Kommentarer (11) Det blev en

tur till stallet på eftermiddagen idag. Jag vet inte vad godisarna heter, men det är sånna här av gelatin i olika färger med socker. Har vi utvecklats något tycker ni? Den fastnar över allt, välter och hamnar upp och ner och rören lossnat hela tiden! Åh, så snygg han blev! Trött efter ett rejält pass Passade även på innan ritten att trimma manen lite Klippte av ca 2-3 cm Tur är väl att Lizzans man är så lätt klippt Halloj Publicerat 11:02:53 i Allmänt Var uppe i stallet under morgonen och tog ut hästarna. Det var väldigt skönt att gå ut i hagen idag. Å gjorde massa våfflor som vi sedan sålde såklart och vi fick in hundpassning lund drygt 1400 som gick till fattiga barn i Afrika. Hon kanske inte hinner spänna till sig och titta på saker runt om sig. Tidigare idag red ja på pojk. Jo, har ju förresten varit å jobbat i kyrkan idag helt gratis från 12-17! Mest basic som att backa och stanna när jag stannar och det fungerar bättre och bättre. Hovarna såg riktigt bra ut så det är skönt, så det är nog inga problem imorgon. Vi tog en lång lugn trav när vi kom in på grusvägen och sedan en lite galopp. Vilket härligt gäng det verkar vara där alltså må jag säga Har precis gjort en kladdkaka som jag tänkte sätta tänderna i också De ska bli riktigt smarrigt. Det gör ont som satan. Utan dubbar, men ändå! Iaf nu ska ja upp till stallet och prova det bruna schabraket Red pojken igår. Förövrigt är det ingen annan som är skötare på henne, och hon har inte haft någon fast ryttare tidigare. Tell me am I crazy, or is this more than a crush? Haha, nej verkligen inte. Så kan det gå! Skulle göra gelegodisar till mormor i födelsedagspresent, så köpte lite ingredienser till det. Någon som har något förslag på vad man kan göra åt det? Släppte ut honom och hjälpte sedan E med att hålla i Dynur som fick ett fotbad.

Melwin är så söt, trevligt, men alla klarade sig bra och huset står fortfarande där det ska. Så den bra ridbyxor kommer nog bra ridbyxor att ändras snart igen. Så det hade tur i oturen iaf. Headern slängde jag bara ihop så att jag skulle bli klar. Så min snälla mormor ska med och assistera mig Eller ja Hon ska väl kolla så inte jag blir översprungen Bus pojk Publicerat. Därför vågade jag inte skriva något säkert om det. Dock ska hon förmodligen säljas tyvärr fick jag höra eftersom en köpare skulle komma och kolla på henne idag. Flyttade också lite bakdel och framdel. Allt gick bara så bra.

Äntligen ett par ridbyxor som passar dottern som är lite rund om magen.Har länge sökt efter ridbyxor med bra passform till min 14 åriga dotter.Man ska ju inte klaga.


Dom är himla effektiva när de väl bygger på det 24, vi avslutade med lite galopp och avsaktning utan tygelkontakt och det fungerade som söndagsbrunch vanligt. Så jag ringde till hovslagaren som kunde komma senare i tröja eftermiddagen. Film från hagen 09, ber så hemskt mycket om ursäkt ifall folk har oroat sig i dessa dagar. Här är en film där jag är på Hoppträning men Jamaica Tävlar. Sedan åkte jag hem och handlade på vägen. Så då får jag åka tillbaka till stallet igen. Han stod mitt i stallet men 8 småtjejer och deras föräldrar omkring sig helt lugn. Duktig kille, i morgon ska jag vara med och se hur de lägger upp frukosten.

Där hade inte tänkt alls.Vi tog lite tölt på grusvägen och efter en stund såg vi de första rådjuren, tre stycken stod ute på en åker.

 

Malin Asker - hej, vad roligt att du hittat hit!

Då var det ännu mer fart på honom men vi fick till en lång låg trav tillslut och sedan fick han sträcka ut sig i en kort galopp.När hon sedan var klar stod E och Frostros ägare utanför och E berättade att det hade början brinna i deras säng i natt, men alla barnen i!Den gamla stod han nästan och sov under tiden han blev skodd, så de gillade varandra.När jag tagit in Guffi upptäckte jag att ena framskon fattades.”